Startside
onsdag 27. januar 2021
AppleWatch solgt en million stk. første dag. 14.4.2015 Skriv ut E-post
tirsdag 14. april 2015
Tenk om en klokkeprodusent i Sveits hadde solgt like mange ur på en dag!

https://www.dn.no/etterBors/2015/04/13/1217/Apple/en-million-forhndsbestilte-apple-watch-frste-dag

Analysebyrået
Slice Intelligence anslår at 957.000 amerikanere bestilte Apples nye smartklokke forrige fredag, som var første mulighet til å forhåndsbestille Apples nye dings.

15.4.2015:
Ti prosent av forbrukerne i Storbritannia tenker på å kjøpe en Smartwatch i år, ifølge Barclaycard husholdningenes forbruk Rapport for første kvartal 2015.
http://www.watchpro.com/17716-one-in-ten-uk-consumers-want-to-own-a-smartwatch/
Funnene tyder på etterspørselen kan dramatisk overgå tilbudet siden andre prognosemakere forventer bare 28 millioner smartwatches til skip over hele verden i år.

Det er mye snakk nå om AppleWatch, SmartWatch og I-Watch.

På Baselmessa var det i år mye snakk om hva dette vil bety for den tradisjonelle urhandel. Både Tag Heuer og Swatch Group har gått ut og bebudet et samarbeide. De vil tydeligvis komme med egne SmartWatch. Spørsmålet alle stiller seg, er hvor stor andel av det totale ursalget AppleWatch etc. vil ta av markedet. Når innsalget før uret har kommet på markedet, er en million stk. FØRSTE DAGEN, forteller dette om en helt ny artikkel som vil konkurrere om plassen på din arm.
Mange mener at dette ikke kommer i konflikt med det fine dyre mekaniske uret, men hva med volumsalget av ur? Hva med Certina, Tissot, Seiko og Citizen? Disse ur som representerer massen og i samme prissegment som Apple Watch. Hva med de som er ennå billigere?
Ja, vi får vente å se. Men jeg tror det vi i år møtte på Baselmessa, viser at de sveitsiske produsenter tar dette svært alvorlig nå.
En ting er i hverfall sikkert: Det er ikke urmakeren som kommer til å selge AppleWatch etc! Det blir Elkjøp etc.

Er urbransjen med på dette, eller sover de i timen?

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.