Startside
onsdag 27. januar 2021
Smart Watch kommer. Sveits svarer med egne ur. Skriv ut E-post
tirsdag 03. mars 2015
 
 
Siste nytt om smartWatch fra elektronikkmessen
Lekre runde smartklokker.
mere og mere lik en normal kvalitetsklokke
også i gull!

http://www.dagbladet.no/2015/03/03/tema/dinside/teknologi/aller/mobil/38046972/


Sveits svarer nå med egen Smart Watch


http://www.smh.com.au/digital-life/wearables/swiss-watchmaker-mmt-enters-the-luxury-smartwatch-market-20150228-13rebi.html


Smart-Watch kommer nå mere og mere likt et normalt armbåndsur og flere produsenter lanserer nå nye modeller som ligner et normalt herreur.
These are the first Swiss smartwatches, ahead of Swatch and TAG Heuer.
These are the first Swiss smartwatches, ahead of Swatch and TAG Heuer. Photo: MMT

FUN har påpekt dette som nå skjes de siste 2-3 år og ment at urbransjen må være obs på hva som skjer. Dette underbygges nå av de signaler som nå kommer fra Sveits der Swatch Group og andre store aktører inne komersiell urproduksjon er tungt inne i dette markedet og som viser til samarbeide med en eller annen utgave av Smart-Watch.

Det er mange nå som antyder at dette nye elektoniske armbåndsuret vil ta store markedsandeler fra den tradisjonelle urproduksjon . Hvis Smart uret får stor markedsandel, er det fremtidens motebilde i bruk av ekslusive og kostbare armbåndsur som vil avgjøre hvem som blir vinneren her.
Sveits har meget liten mulighet til å snu seg rundt raskt da omtrent all produksjon av normale enkle mekaniske urverk er borte. De kvartsurverk som produseres i dag, holder ikke mål kvalitetsmessig og er allerede ute av den reparerbare klokkas verden. Dette kan få stor betydning og mange mener tiden nå er overmoden for å gå tilbake til noen av de meget gode og stabile mekaniske urverk som ble laget i tusenvis bare for noen få år siden. Urverk som kan repareres og har sjel, men som ikke koster skjorta.

FUN advarer urbransjen og alle aktører bør følge nøye med i hva som skjer.

Det er dette urmakeren må sloss med i fremtiden ?

http://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/smartklokke/LGGWATCHRBK/lg-g-watch-r-smartklokke-sort?scid=Pricecomparison2990&gclid=Cj0KEQiA1NWnBRDchObfnYrbo78BEiQA-2jqBX3hCMPEIJ-clsc2k_ZRgfIgcbMPpXmpvTOn5jqRwpEaAuTz8P8HAQ

Eller vil Citizen, Seiko, Casio eller de sveitiske aktører komme med noe virkelig tøft og nytt?

https://www.youtube.com/watch?v=uAq1j1dvJYI
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.