Startside
onsdag 27. januar 2021
Smart-klokka,- ennå ikke perfekt, men det kommer Skriv ut E-post
mandag 26. januar 2015
Teknisk ukeblad har testet Smart-klokka.
se link nederst.

Når kommer dette til å engasjere den vanlige bruker?
Klokkefabrikker verden over er på vakt og følger med på hva som skjer.
Noen skriver om en fremtid som vil danke ut den vanlige klokka vi nå har på armen, mens andre har liten tro på at den nye Smart-Watch eller I-Watch vil ha noe suksess.

Uansett hva vi mener, selges det allerede tusenvis av disse ur som et kompliment til mobiltelefonen.
Du får nå apper til å legge inn i uret slik at du kan bruke din nye smart-watch til å styre Alt-i-Boks-TV, treningsmengde, puls osv.

Den største utfordring nå, er batterikapasiteten, som gjør at de fleste ur må lades opp hver dag.

Men bare det siste året har det kommet så mange utgaver og så mange varianter av dette nye armbåndsuret at elektronikkindustrien boltrer seg i fremtidens leketøy og selv Swatch Group er ute med samarbeid og nye tanker. Lukter Swatch Group en meget stor utfordring her?

 http://www.tu.no/t2/mobil/2014/05/03/et-imponerende-stykke-teknologi-som-far-oss-til-a-trekke-pa-skuldrene

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.