Startside
lørdag 11. juli 2020
elektronikkgiganten Apple slapp sin nye apple-watch i dag 9.9.2014 Skriv ut E-post
tirsdag 09. september 2014

Apple-watch

Klokka kan bli gull

I dag presenterte Apple sin I-phone 6 og sin helt nye Apple watch., selskapets ventede og etterlengtede smartklokke, som blir det første helt nye produktet Apple lanserer på fire år.

http://e24.no/digital/dette-er-nye-apple-watch/23292221

http://www.dagbladet.no/2014/09/09/tema/teknologi/apple/apple_watch/klokke/35204378/

Det kan blir et merkbart seneskifte i salg av ur på armen
F
UN har påpekt dette lenge her på våre nettsider. Vi står nå foran spennende tider med helt ny teknologi på armen. Smart watch vil koste godt under kr. 3000,- i Norge og det er ant. IKKE i urmakerbutikken du finner uret. mest sans. blir det elektrobutikken og netthandel som nå skal selge I-watch og Apple Watch der de kan datateknologi. Jeg tror desverre ikke at urmakerbutikken blir arena for denne teknologi og som ganske sikkert blir å finne på mange norske armer i tiden fremover.
Klokkegiganten Swatch Group er også med i dette kappløp om hvem som får til den beste I-watch-løsning. I dag kom den fra Apple og fikk navnet Apple Watch..
Gå inn på linken og les om dagens nye klokkeslipp.
http://www.dagbladet.no/2014/09/09/tema/teknologi/apple/apple_watch/klokke/35204378/

http://www.vg.no/forbruker/teknologi/slik-fungerer-apple-watch/a/23292167/
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.