Startside
fredag 22. januar 2021
verdens største ur produsent? hverken Swatch Group eller Seiko Skriv ut E-post
onsdag 18. juni 2014
Ajanta Manufacturing Limited 

Kjenner du dette navnet?
Vi kjenner svært lite til hva som ligger bak de kolosale mengder med ur som i dag tilbyes rundt om i verden. Noe av dette kommer til Norge og vi sier at dette er laget i China. Men det er ikke alltid dette er sant. I India er det de siste 40 år vokst opp gigantiske urprodusenter som vi i Norge ikke aner noe særlig om.

denne fabrikken ligger i India og har nettopp hatt en kraftig brann og som gjorde at FUN har snappet opp litt opplysninger om dette gigantselskap.

Lt Shri OdhavjiBhai R. Patel startet Anja Quartz i 1971 med produksjon av klokker under varemerket Ajanta. Dette selskap regnes i dag som verdens største klokkeprodusent !6000 ansatte
200.000 eneter produsert HVER DAG!


Konsernet, som lager forskjellig elekroniske artikkler, elektriske sykler, lamper etc. har 6000 arbeidere ! De produserer 200.000 enheter pr. dag!
Bare i India har de 25.000 A-kunder !
De lager massevis av digitale ur med forskjellige funksjoner og massevis av moderne moteur også som fake med alle de kjente urnavn. 
Det er slike kolosale produsenter som i dag spyr billige klokker utover i verdensmarkedet det produksjonspris er mindre enn en pølse i brø!
India har flere store fabrikker, men Ajanta i byen Morbi regnes som verdens største!
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.