Startside
tirsdag 02. juni 2020
Litt fra Basel 2014 Skriv ut E-post
onsdag 02. april 2014
Produsent av urverk vi ikke kjenner så godt til
SOPROD
Swiss Festina Group
javascript:void(0);/*1396462113016*
Det er mye som skjer i ur-verden, noe som klart kom frem på årets Basel-messe. De vanskeligheter Swatch Group har laget for mange urprodusenter (og urmakere) munner nå ut i nye produsentgrupper. Det kommer nå ganske sikkert flere nye urverk i de urmerker som i mange år har brukt ETA. En av disse produsenter er Soprod. Det er Festina-gruppen som nå vokser sterket og har bl.a. kjøpt Candino, som nå presenterer sin verkprodusent. Hvis dere går inn og ser på de underfaner hjemmesiden viser til. finner dere bl.s. at fabrikken lager spirelfjærer som erstatter Nivarox ( eid av S.G.) De lager bæde mekaniske verk og kvartsverk. FESTINA hadde en fantastisk pavlijong der hele den sirkelrunde presentasjonshallen var laget som en eneste stor TV-skjerm.

I motsettning til ETA, som holder tilbake tekniske manualer til sitt nye Powermatic 80, kan du laste ned alle urverk fra denne fabrikk = BRA!
javascript:void(0);/*1396463066266*/

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.