Startside arrow Nyheter arrow Videofilmer fra Christophe Claret. Helt rått!
onsdag 27. januar 2021
Videofilmer fra Christophe Claret. Helt rått! Skriv ut E-post
tirsdag 18. mars 2014
Litt å kose seg med nå rett før Baselmessen!

Vi kan jo spørre om hvem som skal reparere disse ur når de blir gamle og må til service en dag. Etter 4-5 år må de inn til service og de blir også slitt som andre urverk.
Jeg stillte det spørsmålet til en av de ansatte på Christophe Claret-fabrikken i Le-Locle i Sveits. Han hadde da holdt på i 3 mnd. med å MONTERE ett av disse ur og var ennå ikke helt ferdig.
Han så på meg og svarte: Erik da jobber jeg ikke her!


javascript:void(0);/*1395164122774*/

Gå inn og se på de forskjellige filmer de har laget og nederst to filmer om selve fabrikken. Kos dere med en teknisk verden de fleste kun ser på bilder og film, men som noen må kunne skru på i fremtiden. Trykk bare på selve film-modulen.


 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.