Startside
onsdag 27. januar 2021
Ny bok om vår immateriell kulturarv Skriv ut E-post
tirsdag 25. februar 2014
NY BOK !
Urmakerfaget kommer inn under den kulturbevarende del av vårt samfunn.
Hvem som skal ta vare på våre gamle ur i fremtiden, er et viktig spørsmål.

http://www.museumsforlaget.no/index.php/component/hikashop/product/3-leve-kulturarven


Forfatterne har et åpent og reflekterende syn på kulturarv. Et sentralt spørsmål er hvordan Norge forvalter sin immaterielle kulturarv ti år etter UNESCOs konvensjon om vern av den immaterielle kulturarven ble vedtatt. Boka gir fagmiljø og entusiaster i feltet større forståelse og innsikt i konvensjonen i tillegg til inspirasjon og refleksjon over hvordan vi kan videreføre den immaterielle kulturarven til nye generasjoner.

 

Feldborg Dag Falk Eivind lavopploseligRedaktørene Eivind Falk og Dag Feldborg arbeider ved Norsk håndverksinstitutt, Senter for immateriell kulturarv, som er en del av Lillehammer museum. Instituttet har som mål å dokumentere, bevare og fremme tradisjonelt håndverk som kunnskap, kultur og yrke.

 

Boka er utgitt med støtte fra Norsk kulturråd.

 

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.