Startside arrow Nyheter arrow Meistersinger, for deg som vil ha noe spesielt på hånden
lørdag 04. juli 2020
Meistersinger, for deg som vil ha noe spesielt på hånden Skriv ut E-post
onsdag 01. januar 2014
Trenger vi en minuttviser?Nytt urmerke i Norge.
Meistersinger er uret for de som vil ha noe som ikke ligner på noe annet!
Uret har kun en lang og tynn timeviser, lik de virkelige gamle og fine ur.
Trenger vi en minuttviser ?
I dagens høyteknologiske samfunn der sekunder teller mer enn noen gang, skulle vi tro at et armbåndsur måtte ha en ultranøyaktig tidvisning. Eller holder det med 2-3 minutters nøyaktighet?
De som har et slikt ur, forteller om et positivt ur som forteller tiden i døgnet på en lettfatelig måte. Med en viser får brukeren en bedre forståelde av døgnet og dette oppveier savnet av en minuttviser.

Før sa folk i Norge:
Hva skal vi med de forbaskede minutter? Vi trenger jo bare kvarteret!
Meistersinger, en urprodusent om går sine egne veier. Lager ur etter de gamle prinsipper der kvaliteten i kassen og urverket med de tekniske funksjoner er i meget god kvalitet.
Uret for dere som leter etter noe anderledes!
I den mekaniske utvikling vi ser i dag, er armbåndsuret blitt et symbol på status, teknikk og design. Sekunder finner vi over alt ellers der et billig kvartsur til et par hundrelapper, tilfredstiller sekundbehovet. Nå leter vi etter noe spesiellt, noe som vekker andres og vår personlige interesse.
De fleste urprodusenter i toppskiktet i dag, leverer spesielle ur og ofte med superkompliserte mekaniske urverk. En dag må disse til service og for mange kompliserte ur, må uret sendes til produsenten. Derfor gleder det et urmakerhjerte at en produsent lager ur som er enkle og servicevennlige.


For dere som synes timeviseren klarer seg, gå inn på denne linken og les mere om Meistersinger.

http://www.meistersinger.net/

http://www.ryantech.no/

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.