Startside arrow Nyheter arrow Svensk urmakerskole i Motala innviet
torsdag 28. mai 2020
Svensk urmakerskole i Motala innviet Skriv ut E-post
tirsdag 19. november 2013
Den nye svenske urmakerskolen i Motala er innviet.
Institutet För högre Urmakeriutbilding i Norden AB
http://www.urmakarskolan.com/
http://www.urmakarskolan.com/sv/nyhetssida/?id=1528a36957467d

Fagurmakerne Norge, FUN v/Erik Ødegaard og Norges Urmakerforbund, NUF v/ direktør Reidun Arnevik Westgård, var invitert og tilstede på skolen.

UTEN EN GOD URMAKERSKOLE, HAR VI IKKE NOE URMAKERFAG! sa rektor Bo Ohlsson ved innvielsen av skolen.


Eleven tilpasser en spiral som må avtelles/innjusteres. Dette er urmakeri på høyt nivå og som de fleste norske urmakere i dag kan få svettetokter over!

Erik Ødegaard overrekker gaver til skolen

Det som kunne krype og gå av selebriteter innen urbransjen i Sverige var tilstede da rektor Bo Ohlsson klippet snoren og en eneste urmakerskole i Norden etter de internationale 3200 timers Woste-krav ble innviet.
Alle vi som var der ble imponert av de lyse og fine lokaler med elever som var meget motiverte og positive. De fortalte til oss at det overgikk det de selv hadde forventet!Elevarbeide for 1.året. Eleven skal selv designe sitt ur. De skal også i løpet av det første året hånd-dreie en opptreksakse som skal sendes Sveits og Wostep for bedømming.


5 moderne rensemaskiner + noen til


elevarbeide til Wostep-krav, visermonteringsverktøy. 1.-års-elevarbeide.

Vi var der!
Vi ønsker skolen til lykke med fremtiden og håper Norge kan få elever der i fremtiden.


 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.