Startside arrow Nyheter arrow Minneord om Asbjørn Malmnes
torsdag 04. juni 2020
Minneord om Asbjørn Malmnes Skriv ut E-post
mandag 21. oktober 2013
Til Asbjørns minne

Det er med stor sorg jeg og mange av mine kolleger mottok beskjeden om Asbjørns bortgang. De fire årene jeg arbeidet for han på Majorstua på 90-tallet, var fire lærerike år og jeg fikk oppleve en urmakermester med et stort engasjement for faget og fagmiljøet. Vi hadde mange gode samtaler, og jeg vil også minnes hans gode humor og morsomme kommentarer, bl.a. da en kunde kom inn i butikken med et stort vegg-ur under armen. Asbjørns umiddelbare kommentar var; Unnskyld, men er det ikke lettere å bruke et armbånds-ur?

Jeg tror nok Asbjørn var en mentor og rollemodell for mange kolleger, og en venn man kunne dele tanker og problemer med. En fortrolig som alltid ga av seg selv og bidro til at andre fant rett vei enten faglig eller på andre områder.

Våre tanker og medfølelse går til Lotten og den nærmeste familie, for dere er tapet aller størst. Det er bare så vanskelig å beskrive sorg med ord – en liten trøst i sorgen er at tårene er det tause språket.. En stor trøst er når noen du elsker blir et minne, så blir minnet med tiden forvandlet til en skatt..

En siste hilsen fra oss.

Herulf Mathisen,

Formann, Fagurmakerne i Norge


 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.