Startside arrow Nyheter arrow Årets Geneve-ur-messe er over
mandag 01. juni 2020
Årets Geneve-ur-messe er over Skriv ut E-post
torsdag 31. januar 2013


16 fabrikker presenterte årets klokkenyheter i Geneve forrige uke.

Gå inn på denne link (bruk oversetter)

http://www.sihh.org/index.php?page=sihh-fr

I år var det 16 urfabrikker som presenterte sine nyeste kreasjoner og teknologiske nyvinninger på den 23. Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) som ble holdt i Genève, fra januar 21 til 25 januar 2013. Messen ble besøkt av 12000 besøkende fra alle fem kontinenter, inkludert over 1200 journalister.

Som den første årlige watch show, har Salon International de la Haute Horlogerie en enorme innflytelse på ur industrien, og som er den møteplassen som er reservert for de virkelige eksklusive og profesjonelle ur- produsenter, forhandlere og journalister. På messen vises de først nye produkter som kan bestemme fremtidige trender og strategier.

disse fabrikker stiller ut på Geneve-messen: A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Greubel Forsey, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani, Fleurier, Piaget, Ralph Lauren, Richard Mille, Roger Dubuis, Vacheron Constantin, Van Cleef & Arpels.

De signaler som har kommet, viser en fortsettelse av det superkomliserte uret med finurlige funksjoner og der fabrikkene overgår hverandre i tekniske nyheter og finesser. Samtidig ser vi en renesanse for det enkle stilfulle uret. Selvfølgelig er alt mekanisk. Det har lenge vært ropt etter de enkle gode urverk i stilfull design. Så vi en liten tendens til dette her? Urprodusenter merker nå behovet for et godt after-sales system der urene kan få godt vedlikehold reglemessig. Men samtidig må alle de kompliserte urene i dag sendes spesialverksteder eller tilbake til fabrikken for service.

Fagurmakere over hele verden venter på de gode "gamle" urverk som virkelig kunne fungere i årevis med normal god service. Service som ble utført der kunden bodde. Har Geneve-messen vist oss noe nytt her?

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.