Startside arrow Nyheter arrow Candino er igjen å få i Norge, pressemelding
mandag 01. juni 2020
Candino er igjen å få i Norge, pressemelding Skriv ut E-post
fredag 21. desember 2012

Pressemelding fra Heiday!

I forbindelse med at Candino klokker skal lanseres i Norge slipper vi følgende pressemelding:

Candino lanseres i Norge

Etter å ha vært borte fra det norske markedet noen år vil det sveitsiske urmerket Candino igjen bli lansert i Norge. Det er distributøren Heyday som nylig har tegnet en distributøravtale for Norge.

 


Fra før representerer Heyday merkene Jacob Jensen, Mondaine, Danish Design og Noon i Norge. Candino ble grunnlagt av familien Flury i den sveitsiske byen Herbetwil i 1947 og ble i 2002 solgt til Festina Group. Daglig leder i Heyday, Andreas Jensen, sier at Candino er som skapt for det norske klimaet og ikke minst nordmenns aktive livsstil. Utsalgsprisene begynner kr 1.295,- og stopper på ca kr 5.000,-. Alle urene i den norske kolleksjonen har safirglass og er minimum vanntett 50m/5ATM.
- I en tid da marginene i bransjen stadig synker så det er med stolthet at vi i tillegg til å kunne tilby et kvalitetsprodukt også kan tilby en av bransjens beste kalkyler, sier Andreas Jensen.

 Heyday

Darres Gate 2A

0175 Oslo

Norway

 Tel: +47 22 42 35 30

Mob: +47 900 45 392

Fax: +47 22 42 35 31

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

Web: www.heyday.no

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.