Startside arrow Nyheter arrow Julehilsen fra Svensk Urmakerskole
fredag 29. mai 2020
Julehilsen fra Svensk Urmakerskole Skriv ut E-post
tirsdag 18. desember 2012
FUN har også i år fått julehilsen fra den Svenske Umakerskolen i Borensberg.

Institutet för högre urmakerutbilding i Norden AB.
Urmakarskolan.

Ser vi nå starten på en ny Nordisk urmakerskole?
Nordens eneste med Wostep-sertifisering.

Etter en turbulent tid, har nå skolen fått ny ledelse der Birgitta Kaaling Wukics er VD og urmaker Bo Olsson er styreformann.

Skolen er igjen en godkjent Wostep-skole der 94% av aksjene fra nå i høst er tatt over av Stjärnurmakarna, Klokckmaster, UR. Svensk Urmakarforbund har solgt seg ut av skolen og vil nå også selge lokalene i Borensberg. Derfor ser skolen nå etter nye lokaler og havner mulighens i Motala, ikke langt fra Borensberg.

Pr. idag er det 20 elever på skolen som om 2,5 år vil bli fylt opp med tilsammen 36 elever.

Skolen ber om økonomisk støtte for den første vanskelige periode.

Urmakerskolen vil få en tøff start i og med at de har mistet ett skoleår og noen elever. De ber alle om støtte til driften også fra oss i Norge. Det er mange som har kjempet for å få skolen igang og på et høyt nivå. Dette vil lykkes nå og skolen ber derfor alle urmakervenner i hele Norden om en liten økonomisk støtte.

gå inn på hjemmesiden til skolen: www.urmakarskolan.com
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.