Startside arrow Nyheter arrow Smart-klokken, nå er den her!
søndag 23. februar 2020
Smart-klokken, nå er den her! Skriv ut E-post
onsdag 12. desember 2012
SMART-URET er på markedet
CASIO G-shock

Men hvem skal selge det?http://gigaom.com/mobile/casios-smart-watch-for-the-masses-works-with-iphone/

Er urbransjen våken i Norge?

Vi har på denne nettsiden fortalt dere om nye teknologiske ur, Smart-Uret, som de siste 2 år har kommet i flere variasjoner fra flere produsenter. Uret som fungerer som en forlenget arm mot telefon og PC. Fra urbransjen i Norge, har det vært helt stille om disse nye produkter og det er i dag usikkert om urbransjen i det hele tatt vil selge disse ur. Men at de kommer på markedet er nok helt sikkert.

Vil urmakeren selge disse ur?

Nå har Casio, som har godt fotfeste i urbransjen, kommet med et nytt Smart-ur.
Casios GB6900AA klokke,
kobles trådløst til Apples iPhone 4S og 5 smarttelefoner, som begge støtter Bluetooth 4.0 Low Energy standard. Når uret er koplet til, får det vasler for innkommende samtaler og e-posterKlokken kan også synkronisere tiden med en iPhone og varsle brukeren dersom de beveger seg utenfor den trådløse rekkevidden av iPhone, i tilfelle telefonen blir etterlatt. Dobbeltklikke på urskiven avviser et varsel.

I produktets pressemelding forteller Casio at urets batteri varer i 2 år, forutsatt 12 timers trådløs tilkobling per dag. Det er et stort pluss da noen av de tidligere smarte klokker må lades etter noen daget eller uker. Noe av batteriet besparelser kan komme fra begrenset funksjonalitet, men Casio GB6900AA vil varsler brukeren når batterispenningen er lav.


 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.