Startside arrow Nyheter arrow Swatch Group åpner 30 butikker i USA
søndag 23. februar 2020
Swatch Group åpner 30 butikker i USA Skriv ut E-post
tirsdag 27. november 2012

Sveitsiske urprodusenter åpner egne butikker

Swatch Group, den største urprodusent i verden, begynte å åpne egne Omega butikker i USA i fjor og håper nå å ha ca 30 slike butikker over hele landet innen utgangen av dette året.

Selvstendige forhandlere i de store byene vil få mye vanskeligere å overleve.

 

Denne trend er startet i flere steder rundt i verden og i Asia har flere produsenter nå åpnet egne butikker.
Vacheron Constantin eier nå ca 30 butikker over hele verden, dobbelt så mange som for fem år siden.
Mye av sin nylige utvidelsen har vært i Asia, spesielt i Kina, der kunder ofte søker den sosiale status forbundet med et bestemt merke, heller enn å prøve å sammenligne forskjellige merker.
Marc Guten, selskapets markedsdirektør, sa Vacheron Constantin også er på "jakt etter gode steder" for å åpne flere butikker i byer som London og Los Angeles.

Vacheron Constantin eier nå ca 30 butikker over hele verden, dobbelt så mange som for fem år siden. Mye av denne nylige utvidelsen har vært i Asia, spesielt i Kina, der kunder ofte søker den sosiale status forbundet med et bestemt merke, heller enn å prøve å sammenligne forskjellige merker

Marc Guten, selskapets markedsdirektør, sa Vacheron Constantin ble også "jakt etter gode steder" for å åpne flere butikker i byer som London og Los Angeles.
"Kunden betaler en pris for en kjøpsopplevelse som vi kan egentlig bare gi i våre egne butikker," Mr. Guten sa. "Det er mange forhandlere som har en meget høy kvalitet - og vi vil fortsette å arbeide med dem - men de som ikke spiller etter våre kjøreregler og ikke gi kunden den høyeste kvalitet, vil forsvinne."http://www.nytimes.com/2012/11/24/fashion/24iht-acaw2-retail24.html?_r=0&adxnnl=1&adxnnlx=1354029219-W0lJhstGzvbShcOQYcvOfw


www.retail-jeweller.com/news/ck-watch-and-jewelry-opens-its-first-freestanding-store-in-dubai/5043332.article

www.ameinfo.com/lange-sohnes-boutique-abu-dhabi--319736

www.thenational.ae/thenationalconversation/industry-insights/retail/clock-chimes-for-swatch-to-expand-in-abu-dhabi
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.