Startside arrow Nyheter arrow Urgrossister slår seg sammen. Max og Kleiser blir ett firma
søndag 05. juli 2020
Urgrossister slår seg sammen. Max og Kleiser blir ett firma Skriv ut E-post
mandag 13. august 2012
Fra urgrossistene Max Johansons eftf AS og H.Kleiser AS er det i dag kommet følgende melding:

Vi har gleden av å informere om at Max Johansons Eftf AS og H. Kleiser AS har besluttet å fusjonere selskapene. Fusjonen trer i kraft fra 1. september 2012. Vi er overbevist om at vi i fellesskap vil stå vesentlig bedre rustet til å møte fremtidige utfordringer.
Begge selskapene er meget godt etablert i urbransjen. Max Johansons Eftf AS er over 100 år gammelt og H Kleiser hadde sitt 175 års jubileum i fjor. Selskapene har et stort felles produktsortiment, og innehar solid fagkunnskap. I tillegg har Max J lang erfaring innen gullsmedbransjen. Vi har med andre ord en stor kundebase både blant urmakere og gullsmeder.
Vårt nye navn er Max J & Kleiser AS.
Vi ønsker å videreutvikle vårt nye selskap til å bli en attraktiv, effektiv og lønnsom leverandør innen ur- og gullsmedbransjen.
Vår målsetting er å være en verdifull samarbeidspartner for våre forbindelser, og vi ser frem til et fortsatt hyggelig samarbeid.
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.