Startside arrow Nyheter arrow Smelt IKKE om ditt gamle gullur! spt.2011
lørdag 04. juli 2020
Smelt IKKE om ditt gamle gullur! spt.2011 Skriv ut E-post
torsdag 01. september 2011
 Tenk deg godt om før du sender et gullur til om-smelting!
Det kommer signaler fra urmakere rundt om i Norge som forteller at folk blir fristet til å få noen kroner for sitt gamle gull. Mange averterer nå med at du kan levere inn gamle ur og smykker til omsmelting og få gode penger for dette. Gullprisen er jo som kjent høy, og flere steder har vi lest om at nå lønner det seg å bytte inn gullet du ikke bruker til omsmeltning og få litt penger for det.
TENK DEG GODT OM!
Vær så snill:
IKKE gjør det med ditt gamle ur før du har snakket med en fagurmaker.
Det kan hende du kaster et flott ur der verdien ikke ligger i selve gullkassen, men i urverket!
Mange gamle gullur har glimrende urverk i meget høy kvalitet. Dette er samleobjekter som ofte er familieklenodier. Det er derfor trist å høre at kunder har vært hos gullsmed eller andre oppkjøpere med disse ur og fått litt betalt for selve gullkassen uten at noen har gjort oppmerksom på at urverket er en perle!

SEND IKKE ET MEKANISK GULLUR TIL SMELTING UTEN AT DU FØRST HAR SNAKKET MED EN FAGURMAKER !

DU KAN MISTE EN PERLE!
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.