Startside arrow Nyheter arrow Nytt armebåndsur fra Apple!. aug.2011
onsdag 27. januar 2021
Nytt armebåndsur fra Apple!. aug.2011 Skriv ut E-post
mandag 08. august 2011

Apple har laget et nytt armebåndsur som har helt nye muligheter.

gå inn og les om den her:

http://mobihealthnews.com/12352/apple-manufacturer-funds-fitness-watchmaker/


FUN har her på våre hjemmeside flere ganger ropt et varsko om dette. Vi har vist bilder av den teknologiske utvikling innen digitalurets hverdag og fortalt urmakeren at her må vi være våkene. Urmakerfaget kan bare se på pulsuret og hvem som selger disse i dag? Det er i stor grad sportsbutikker og treningssenter som selger pulsuret til sine kundegrupper. Urmakerfaget får i stor grad ikke engang lov å bytte batterier i disse ur!
Med dette nye produkt fra Apple, kommer det helt nye muligheter inn i det lille uret på armen. Nye kjøpergrupper banker på døra og hvis ikke urmakerfaget nå er våkne,- får vi flere nye forhandlergrupper. Store kundegrupper vil ant. forsvinne fra urmakerbransjen antagelig uten at vi kan gjøre noe med det.
Vi kan jo ikke reparere disse ur, men de blir kjøpt av våre kunder!
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.