Startside arrow Nyheter arrow OBS: falske fakturaer i omløp! juli 2011
mandag 20. januar 2020
OBS: falske fakturaer i omløp! juli 2011 Skriv ut E-post
fredag 22. juli 2011

 

 Fakturabedrageri

 

Vi har mottatt meldinger om at firmaer har fått tilsendt falske fakturaer. Dette gjelder både fiktive fakturaer for tjenester som ikke er levert, og regninger hvor man utgir seg for å være et firma som kunden har et forhold til, hvor detaljer som kontonummer er endret slik at betalingen går til bedrageren, og ikke til kreditor.

Vi ser årlig en økning av denne typen saker i fellesferien, da mange ansvarlige er borte. Nøye kontroll av fakturadetaljer, og verifisering av faktisk kundeforhold er viktig. Hvis betalingsinformasjon er forandret fra tidligere betalinger kan det være lurt å dobbeltsjekke med kreditor om det er foretatt endringer.

 

 

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.