Startside arrow Nyheter arrow Kjøp klokke og få bedre helse? juli 2011
søndag 23. februar 2020
Kjøp klokke og få bedre helse? juli 2011 Skriv ut E-post
tirsdag 19. juli 2011

Imazine,- tull eller fakta?
Nå kan du kjøpe et lite digetalur med silikonrem som du trer over hånden og som produsent påstår vil forbedre din helse!FUN etterlyser dokumentasjon på at et så rimlig plastur virkelig kan forbedre vår helse!


Ved å bruke dette uret kan du ifl. urets markedsføring, forbedre følgende:
  1. øke balanse-evnen
  2. øke konsentrasjonen
  3. forbedre søvnrytme, avslapning og meditasjon
  4. naturlig avgiftning.
Leverandøren, Salgspartner AS påstår at ved å tilsette knust tourmalin-sten i silikonplasten vil det dannes negative ION'er . Tourmalin er en halv-edelsten som er en naturlig kilde til utstråling av disse negative ION'er.

http://www.nnh.no/article.aspx?id=9&subid=671

Uret koster i Norge kr. 299,- og markedsføres som et helse-sports-ur!

Urets design, er det sikkert ikke noe å utsette på da uret vant i 2008, den meget anerkjente designpris "Good Design Award" og blir etter leverandørens tekst, nå brukt av kjendiser og selibriteter verden over.
"Med dette uret på hånden kan du rocke som en kjendis",- heter det i reklamen.

FUN har testet uret som ble sendt oss gratis, men testpersonen har etter mange dagers bruk, ikke merket noe endring i livet. Alt er like bra eller dårlig som før uret kom på armen.

Markedet flommer over av urprodukter som sloss om kundene. Dette uret, koster ant. en bagatell å produsere i østen og spinner på et minerals påståtte egenskap, noe som er en tvilsom vitenskap, etter manges mening. Vi etterlyser skriftelig dokumentasjoner som i tester kan bevise at uret har egenskaper som gjør at brukeren får en bedre helse.
En "naturlig avgiftning( detox) av kroppen,- hva er det og hvordan kan det bevises?

At det er kommet og vil komme mye artige ur, er flott, og det er en naturlig konsekvens av motemarkedet, men å knytte helse til et billig plastur på denne måten, bør etter vår mening begrunnes bedre.

FUN er taknemmelig hvis noen kunne gi oss dokumenterte opplysninger om urets helsemessig virkning.

Er dette bare tull eller er det fakta?

Vi henviser til reklamen om uret i klokke og smykkemagasinet BASIC, vår/sommer 2011.
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.