Startside arrow Nyheter arrow Eterna er i dag 1.7.2011 solgt til China!
torsdag 04. juni 2020
Eterna er i dag 1.7.2011 solgt til China! Skriv ut E-post
fredag 01. juli 2011
ETERNA er solgt til China!
Det kom i dag 1 juli 2011 melding om at Porsche-Gruppen har solgt urfabrikken ETERNA til China!
Dette er i så fall den første av de gamle kvalitetsfabrikker som går til China. Det er et firma som heter Hon Kvok Lung som har kjøpt Eterna.
Dette Chinesiske firmaet er medlem av China Haidian Company.
Eterna har i dag 70 ansatte og produserer mekaniske kvalitetsur.I dag, 5.7 2011, kom det beskjed om at Sowind Group der Girard Perregaux og Jean Richard er hovedmerker, er på franske hender. PRP-gruppen, som er et selskap som har spesialisert seg på luxusprodukter og flotte butikker, har kjøpt 50,1 % i Sowind-Group. Fra før eier denne gruppen GUCCI og Yves Aint Laurent.
En annen gruppe, DKSH, som har fokus på det asiatiske markedet, har knyttet Maurice LaCroix med sine 200 ansatte til sitt selskap.
Det er endinger i den Sveitiske urverden!
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.