Startside arrow Nyheter arrow Selv de store kan stoppe! mars 2011
mandag 01. juni 2020
Selv de store kan stoppe! mars 2011 Skriv ut E-post
mandag 21. mars 2011

 

 

 OMEGA-uret i London stoppet 14.3.11!


Neste års OL-arrangør i London måtte tirsdag prøve å forklare hvorfor nedtellingsuret på Trafalgar Square stoppet bare noen timer etter at det med stor fanfare ble avduket.

Den seks og en halv meter høye klokken ble satt i gang mandag. Tirsdag stoppet den da det var 500 døgn, 7 timer, 6 minutter og 56 sekunder igjen til åpningsseremonien.

Klokken ble satt i gang samtidig med at 6,6 millioner billetter til lekene ble lagt ut for salg.

– Det er ikke vårt ur, sa en talskvinne for organisasjonskomiteen LOCOG og pekte på det sveitsiske urmakerfirmaet Omega.

– Vi er selvfølgelig svært skuffet over at nedtellingsuret har fått tekniske problemer. Vi er i ferd med å undersøke hva som er skjedd, og vi regner med at uret skal fungere normalt så snart som mulig, sa en Omega-talsmann.

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.