Startside arrow Nyheter arrow 6 urmakere gjennomførte kurs på ETA 7750, febr, 2011
onsdag 03. juni 2020
6 urmakere gjennomførte kurs på ETA 7750, febr, 2011 Skriv ut E-post
mandag 07. februar 2011
6 urmakere gjennomførte første kurs på ETA 7750 i Sarpsborg i helgen 4-5-6 februar 2011


Det var 6 urmakere, herav 3 studenter, som gjennomføre det første kurs i ETA 7750, automat/chronograf i Sarpsborg. Som kursleder, må jeg si at jeg var imponert over den iver og entusiasme alle hadde og de tre elever sto ikke tilbake for erfarne urmakere i gjennomføringen av kurset. Alle måtte demontere og montere hele uret med de justeringer og tester som skal gjennomføres. Vi gjennomgikk teori, feilfinning og reparasjonsteknikk for dette urverket som fra nå av er svenneprøveur i Norge og alle fikk uret til å fungere perfekt.
Hilsen Erik
Lars Preben Kåsa i dyp konsentrasjon
og faget er tuftet på glede!
Maylén Milson i ferd med å innlede gymnastiske gulvøvelser med kosten og feiebrettet!
Helge Talberg i dyp konsentrasjon inn i den microtekniske verden sett gjennom et spesialmikroskop.
Fra venstre: Cato Lohne, Helge Talberg, Kim Holm, Maylén Milson, Heddi Innerdal, Lars Preben Kåsa og kursleder Erik Ødegaard.
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.