Startside arrow Nyheter arrow Nicolas G. Hayek's urmakerskole. des. 2010
onsdag 03. juni 2020
Nicolas G. Hayek's urmakerskole. des. 2010 Skriv ut E-post
søndag 12. desember 2010

 SwatchGroup's grunnlegger laget urmakerskoler

Noe av det siste Hayek jobbet med før han døde i høst, var å starte urmakerskoler rundt i verden for å utdanne dyktige urmakere til å møte de krav urmakerindustrien i Sveits nå setter.
Miami, Shanghai, Kuala Lumpur, Glashütte og Pforzheim er de steder det i dag er etablert nye Hayek-skoler etter de Wostep-krav som nå er basis for den kvalitetsutdanning mange skoler har rundt om i verden.
Hayek forsto at det om kort tid vil bli mangel på dyktige fagfolk til å foreta service på de fine ur som idag lages i Sveits. Han så urmakerfagets utvikling tidlig og har i mange år vært en viktig sponsor for drift av den sveitsiske urmakerskolen Wostep. For skandinavia, er det den svenske urmakerskolen i Borensberg, som er godkjent for utdanning av studenter til Wostep-sertifikat, og det er viktig at urmakerfaget forstår at det nå settes store krav til hvem som i fremtiden får lov til å skru på et fint armbåndsur.
Gå inn på denne lenke og les litt om Hayek-skolen. 

http://www.nghayekwatchmakingschool.org


http://www.nghayekwatchmakingschool.org/Data/100412_brochure_watchmakingschools.aspx
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.