Startside arrow Nyheter arrow Odd Rasmussen i Bergen. nov.2010
lørdag 04. juli 2020
Odd Rasmussen i Bergen. nov.2010 Skriv ut E-post
onsdag 17. november 2010

Æres den som æres skal!
Fra vårt medlem på vestlandet, har FUN fått følgende e-mail:
Har nettopp hatt en fin ferie i Spania med golf-god mat og drikke-famile og venne sammenkomster.Etter hjemkomsten har jeg blitt innformert om at min gode
venn og fagkollega Urmakermester Odd H.Rasmussen har fått slag og er nå forløpelig innstallert på Ladegårdens sykehjem til han er såpass at han kan flytte hjem til sin leilighet på Nordnes i Bergen.
Odd som nå er 77 år og er en fremragende fagmann, har vært en nestor og et muntrasjonsråd blandt sine kolleger i Bergen.Gjennom en mannsalder har siste lørdag i nov. vært en sammenkomst på bryggeloftet i Bergen med lutefisk og noe attått. Det har vært et høydepunkt i året.
Dette blir dessverre utsatt iår.
Odd har drevet sin butikk i Ytre Strandgt. i Bergen siden 60 årene og butikkens interiør har ikke vært forandret siden starten så den er unik i sitt hensenende.
I hele sitt liv har Odd vært en en fantastisk representant for faget og en person som virkelig
har hatt ordspråket ALT FOR KUNDEN.
Butikken blir nedlagt innen 31.12.2010.Gode kollegaer vil hjelpe med det. Mang en bergenser vil savne hans fagkunskap og raske replikk.
Hans kolleger i Bergen og omeng ønsker han en god bedring.

Pensjonert Urmakermester-optiker Hans Dieter Gertz.

Jeg synes dette var et meget fint innlegg og en flott oppmerksomhet til en urmaker som har gjennom et langt liv skrudd på tusenvis av ur og gitt bergenserne rett tid.

Det er derimot tragisk hvis vi ikke klarer å bevare denne forettning. I Bergen har vi "Gamle Bergen" med sitt urmuseum. Kunne ikke noen ta et initiativ til å få denne gamle butikken inn på museet. Vi har ikke tatt vare på urmakerens butikk, meg bekjent, og dette er en unik mulighet som Odd selv sikkert ville sette pris på. Butikken og hans verksted.

FUN ønsker også Odd Rasmussen god bedring.

Hilsen Erik
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.