Startside arrow Nyheter arrow årsmøte 2010
fredag 29. mai 2020
årsmøte 2010 Skriv ut E-post
mandag 11. oktober 2010

En hedersmann for urmakerfaget!

Lorentz Kleiser hedret 
på FUN's årsmøte 7 november.


FUN gjennomgørte sitt 4 årsmøte søndag 7 november 2010 i Oslo.

Det ble et meget vellykket og positivt møte der dagen startet med et meget hyggelig besøk hos firma Kleiser AS på Tveita.
Selve årsmøtet ble avholdet i den ærverdige laugssalen i Oslo håndverkerforenings lokaler med over 20 medlemmer tilstede.

Den etterfølgende middag var Lorentz Kleiser invitert som årets hedersgjest. Arne Bakken m/kone fra firma Kleiser AS var også tilstede.
FUN overrakte vår hedersgjest, den nå spreke 91-årige Lorentz Kleiser en plakett med hilsen fra Fagurmakerne Norge og med en takk for det arbeidet han har nedlagt for urmakerfaget gjennom et langt liv. Lorentz er daglig på sitt kontor og følger med i hva som skjer i firmaet og i faget.

Ekstra hyggelig i år var det at 4 nye elever som alle er medlemmer i FUN, var tilstede.


 
 
 
 
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.