Startside
onsdag 25. november 2020
Du bruker ikke uret ditt i dusjen? aug. 2010 Skriv ut E-post
torsdag 26. august 2010

Vær så snill!
IKKE bruk uret ditt i dusj, badstu eller badekar!
Selv underbuksa blir tatt av når vi dusjer, hvorfor i alle land skal det mest kompliserte du har på kroppen være med deg inn i badet?
Pakninger i uret har ikke godt av å bli pakket inn i såpe, bodylotion eller shampo og bli spylt med kalt og varmt vann!

Gang på gang hører vi fagurmakere våre kunder forteller med stor iver og stolthet,at uret,- jo det henger på armen alltid !
Ja, men, prøver vi,- du tar det vel av i dusjen?
Nei, hvorfor skal vi det, det er jo vanntett? Tenker du ikke på at uret er det største bakteriedepot vi har på kroppen, prøver vi oss igjen. du skulle vært her og sett hvor mye skitt det er i en urlenke. Såpe, maling, olje, svette osv renner ut av lenka!
..........
Huff, den kunden skulle vært med oss på verkstedet noen dager!

Så heretter:
Ta av uret før du går i dusjen!
Det vil ant. spare deg for noen ergrelser.
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.