Startside arrow Nyheter arrow Tilstår ranet av urmaker Askelands butikk i Kristiansand. juni 2010
lørdag 18. januar 2020
Tilstår ranet av urmaker Askelands butikk i Kristiansand. juni 2010 Skriv ut E-post
mandag 21. juni 2010

3 menn fra litauen vil tilstå det væpnede ranet i Kristiansand, men får ikke lov!

Politiet har ikke hatt tid til å avhøre de ennå!
Verdier for 800.000,- er borte og politiet nedprioriterer avhør av de 3 som nå vil erkjenne ranet!
Det er nesten ikke så en tror det en her leser. Kan det virkelig være mulig at Politiet nedprioriterer å oppklare et så meget alvorlig ran der ranerne gjerne vil tilstå og utbyttet fremdeles ikke er funnet?

Kan dette rett og slett være et eksempel på at utenlandske ransligaer får det så godt i norske fengsler at de ser nytteverdien av å tilstå et stort ran etter at utbyttet er ovelevert til andre og ant. er ute av landet eller puttet bort et sted for senere å sikre sin økomnomi etter en kort tid i et norsk fengsel?
vi leser:
"KRISTIANSAND:
Mennene har nektet all skyld siden de ble siktet og varetekstfengslet 10. mars. Ifølge NRK Sørlandet har de tre mennene for en måned siden bedt politiet om å bli avhørt i den hensikt å tilstå ranet. Noe som likevel aldri har blitt gjort."

http://www.fvn.no/lokalt/kristiansand/article771222.ece
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.