Startside arrow Nyheter arrow nye medlemmer i FUN. juni 2010
onsdag 03. juni 2020
nye medlemmer i FUN. juni 2010 Skriv ut E-post
fredag 18. juni 2010

FUN har nå 71 medlemmer
og straks 200.000 treff på vår hjemmeside etter 3,5 år!
Det kommer stadig nye medlemmer i FUN-familien og styret ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen. Vi har nå flere medlemmer fra Sverige og ønsker også velkommen vårt første medlem fra Danmark.
For alle dere som er medlemmer, så kan dere gå inn på menyvalget " våre medlemmer" og se hvem som er med oss og alle opplysninger. Her kan dere (klikk bare på medlemmet) sende mail direkte til medlemmet fra deg selv, få telefoner, adresse og andre opplysninger.

For dere som IKKE er medlem i FUN, men har lyst til å bli med, er det svært enkelt. Gå inn på menyen "bli medlem" og meld deg direkte inn derfra. Det eneste kravet vi setter, er at du er utdannet urmaker med svennebrev.
Det koster ikke mye å være med oss, men sammen gir vi styrke !

God sommer alle sammen!
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.