Startside arrow Nyheter arrow Nyheter fra Baselmessen, link til hovedside. 20.3.2010
lørdag 18. januar 2020
Nyheter fra Baselmessen, link til hovedside. 20.3.2010 Skriv ut E-post
lørdag 20. mars 2010
 Her kan dere linke dere videre til Basel World som i disse dager huser det meste av det meste innen ur. Den årlige Baselmessen er verdens største urmesse for produsenter.

Pressemeldinger tyder på at mekaniske kompliserte ur går tilbake og det blir flere normale gode mekaniske ur, noe som alle urmakere ønsker seg! Det er meget positive signaler vedr. verdensmarkedet for ur etter en spennede økonomisk tid med mange utfordringer. Dette er link til pressesider med bilder og artikler fra mange fabrikker som stiller ut i Basel.

http://services.baselworld.com/ca/dc/dqf/lang/eng/s/1/?order=&lng=aaaaaaaaaaaaaai&category=aaaaaaaaaaaacpm&stext=&UNICODE=%26%2312398%3B%80%C4%D6%DC
http://www.worldtempus.com/en/news/top-news/ NY !!

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.