Startside arrow Nyheter arrow Er uret ditt en tikkende bakteriebombe?
onsdag 03. juni 2020
Er uret ditt en tikkende bakteriebombe? Skriv ut E-post
søndag 22. november 2009
Er det slik ditt ur ser ut?
En ufyselig verden som du ikke ser!
Slik kan et et Rolex herreur se ut ut under den dreibare ringen. Uret ditt kan være det mest møkkete du har på deg! Og du ser det ikke!
Dette er en skikkelig bakteriebombe og når du ser dette, er du sikkert enig i at slik vil jeg ikke ha mitt ur!Dette er jo slett ikke noe vi går og tenker på. Kan uret mitt være det mest møkkete jeg har mot kroppen?
Er det lenge siden jeg fikk urkassen og urlenket renset?
Ja, slik som bildet viser, kan ditt ur se ut etter at urmakeren tar av den dreibare ringen. Her samler det seg massevis av skitt som ligger og gjærer og kan utvikle bakterier. Lenken din kan se ennå værre ut. Det er ofte hurom i enhver lenkedel som samler skitt.

Det er derfor viktig at du tenker på et vedlikehold av uret reglemessig.

Vi dusjer, bader og vasker oss reglemessig og noen skal da på død og liv ha uret på seg under denne siansen!
Uret har ingen ting i en dusj eller badekar å gjøre. Det aktiverer den skitt som er i lenken og uret og gjør bare alt mye verre. Samtidig som du slett ikke vet om uret virkelig er så tett som fabrikken lovet da det var nytt.

Alle ur bør derfor rengjøres reglemessig og det er en god regel å få uret renset i lenken og kassen hver gang du bytter batteri og helst en gang pr. år!

Ta vare på deg selv og uret!

hilsen Fagurmakerne Norge, FUN.


 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.