Startside arrow Nyheter arrow 3 nye urmakere fra Kongsberg. 24.6.09
torsdag 04. juni 2020
3 nye urmakere fra Kongsberg. 24.6.09 Skriv ut E-post
onsdag 24. juni 2009

FUN gratulerer !

Årets svenneprøve er over
Det ble i år avholdt svenneprøve for 4 kandidater i urmakerskolens lokaler i Kongsberg. 3 klarte seg gjennom nåløyet og to av disse delte tittelen som årets beste svenneprøve. Det ble Lars Haakon Andresen fra Lillestrøm og Laila Gangstad fra Vestnes som fikk hvert sitt ur og 2500,- kroner av Optura.
FUN gratulerer de 3 nye urmakere med sitt svennebrev.

Årets eksamen på VG2 urmakerlinjen på Kongsberg V.G.S. er over.

Det er i år uteksaminert 6 elever som har fullført den nye 1-årige VG2 linjen for urmakere på Kongsberg. ( landslinjen) Denne linjen avsluttes med eksamen og elevene står fritt i å velge vei videre.
En elev har falt fra siden skolestart. En elev fortsetter i gullsmedfaget, en elev fortsetter på skolen i VG3 som storurmakerelev mens de 4 siste starter på sin VG3 utdanning i bedrift eller som kombinasjon mellom bedrift og skole.
FUN gratulerer de 6 elever med VG2-eksamen og ønsker de lykke til videre med sin utdanning.

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.