Startside arrow Nyheter arrow Nytt innbrudd i Lillehammer i natt. 2-6-09
søndag 23. februar 2020
Nytt innbrudd i Lillehammer i natt. 2-6-09 Skriv ut E-post
tirsdag 02. juni 2009

sakset fra GD, lillehammer
LILLEHAMMER: Litt før klokken 05.00 i morges ble urmakerforretningen Andresen i Lillehammer sentrum hjemsøkt av tyver som brukte en bil som rambukk.

Bilen som smalt inn i butikkens inngangsparti to ganger ble satt igjen utenfor butikken. Tyvene forsvant med klokker til en verdi mellom 600- 700.000 kroner.


Politiet har solide vitneopplysninger , og gikk raskt ut med etterlysning av en bil med kjennetegnet HB 46978. Det er en Nissan Primera, sølvgrå og bilen ble stjålet på Hamar tidligere i natt. Denne bilen ble etter tips fra publikum funnet i Elvesetervegen i Næroset like etter klokka 07.00 i dag tidlig.

Store politistyrker har lett etter bilen, politihelikopteret ble også satt inn for å finne den aktuelle bilen. Tyvene derimot er ikke funnet ennå.

Bilen som ble kjørt inn i inngangspartiet tilhører en kvinne i Moelv. Politiet har ikke greid å komme i kontakt med bileier, men regner med at også denne bilen er stjålet.

Politiet tror at det har vært tre menn som har utført sjokkbrekket i Lillehammer.

Vaktleder i Lillehammer-politiet Jørgen Berg, ber publikum særlig i Lillehammer- og Ringsaker-området om å være ekstra årvåkne med tanke på den nevnte bilen.

Det er for tidlig å si hvor mye klokker tyvene fikk med seg, men en monter med de dyreste klokkene skal være brutt opp og tømt. Trolig dreier utbyttet seg om flere hundre tusen kroner.

Det er ni måneder siden akkurat det samme skjedde hos urmaker Andresen på Sigrid Undsets plass i Lillehammer.

Les også: Tok bilde av tyven

Også da ble en bil brukt som rambukk, og det ble stjålet klokker for over en halv million kroner.

- Dette er bare trist, sier urmaker Harald Andresen til GD etter at han kom til butikken i morges.

 
 
 
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.