Startside arrow Nyheter arrow NYTT STORT INNBRUDD i Haugesund, 19.5.09
lørdag 04. juli 2020
NYTT STORT INNBRUDD i Haugesund, 19.5.09 Skriv ut E-post
tirsdag 19. mai 2009
Ny urmakerbutikk tømt for store verdier på under ett minutt!
http://aftenbladet.no/lokalt/1028611/Kontaktet_politiet_dagen_foer_urmakerbrekket.html


Det var et nytt sjokkinnbrudd natten til 14 mai 2009 i urmakerbutikken til Lervik Ur i gågata i Haugesund


Gå inn og les mere om dette her:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=543042

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=543017

VG Nett snakket med innehaver Knut Lervik like før klokken 17 torsdag. Da hadde han akkurat fått sluppet inn i butikken etter at politiet hadde gjort ferdig sitt arbeid.

- Det ser forferdelig ut her. Hele taket og himlingen er forskjøvet innover butikken, og mye av taket har falt ned, forteller urmakeren, som allerede er i gang med opprydningsarbeiet.

Han har så langt ikke rukket å skaffe seg en oversikt over hvor mye verdier det ble stjålet for.

- Jeg tror det kan være snakk om et par millioner, men det kan være både mer og mindre, sukker en oppgitt Knut Lervik.

I tillegg kommer selvsagt summen for skadene som er påført butikken.


Dette er den butikken i Protidkjeden som hadde størst omsettning av alle Protidbitikker i Norge i februar-mnd. i år.
De skriver selv i Bloggen:
I februar 2009 inntok Lervik Ur Haraldsgaten toppen på omsetningsstatistikken for Protid kjeden for første gang. Blant de nesten 40 butikkene som er med i kjeden, var det altså vi som hadde høyest omsetning i februar måned. Vi har lenge vært i toppen, vekslet mellom 2 og 3 plass, men altså i februar slo vi selv de største urmakerne i Oslo regionen.Klart vi er litt stolte, selv om dette ikke er et mål i seg selv. Vårt mål er å skape interresse for kvalitetsur, og gjøre våre kunder fornøyde.

FUN kan også her konstantere at det tok mange minutter før politiet var på stedet og ingen blir tatt. Igjen viser det seg at milioner blir borte og store skader blir påført hus og eier. Vi har her på våre nettsider, flere ganger påpekt at Politiet nå må begynne å samarbeide bedre og prioritere dette i langt større grad enn det som tilsynelatende er gjort til nå.. Dette er ikke lenger snakk om lokale folk som i en fyllerus bryter seg inn i en lokal urmaker eller gullsmadbutikk. Dette er en stor og organisert form for kriminalitet der store verdier blir borte. Over hele sør-Norge har dette pågått i de to-tre siste år og fremgangsmåten er den samme, stort sett. En bil blir kjørt inn i frontpartiet eller døra i butikken og i løpet av sekunder er varer for massevis av penger borte. Alt skjer proffesjonelt og meget raskt. Alarm eller annet sikkerhetsutstyr ser ut til å ha liten betydnig. Her må varer for milioner fraktes ut av Norge eller havne ut i det ukjente. Dette er slett ikke nå en liten sak , men har vokst til et meget stort og vanskelig problem for de som driver litt mere ekslusive butikker der det er klare tegn på at tyvene går etter bestemte merkevarer og har en meget god kjennskap til hva de skal prioritere.
Vi vil igjen påpeke at det må settes inn større resurser for å få stoppet dette!


Følgende er å lese på bloggen til Lervik Ur:

Det er tydelig at tyvene som gjorde sjokkbrekk hos oss, mente at de fortjente en pokal. Vi velger å se litt galgenhumorsk på det, men av alle ting, så viser det seg at de har stjålet pokalen vi fikk av Haugesund Sentrum, for “Best service over lang tid”.Vi var selvsagt stolte da vi mottok denne pokalen i høst. Vi hadde derfor valgt å sette den i vårt vindu, sammen med de flotteste klokkene. Når vi nå begynner å få oversikten viser det seg at vi kun har lokket igjen av denne pokalen.

Skulle du se en slik pokal utstilt i et vindu på din ferietur i sommer, må du melde fra.

Knut Jakob LervikKunngjøringer, Nyheter,

 
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.