Startside arrow Nyheter arrow Dette er noe dere alle klokkeelskere må se. 21.3.09
torsdag 04. juni 2020
Dette er noe dere alle klokkeelskere må se. 21.3.09 Skriv ut E-post
lørdag 21. mars 2009

Girard Perregaux Three Bridges
Få klokker i verden har en mere spesiell status som det legendariske lommeuret fra Girard-Perregaux.
3-broer (three bridges) er et vakkert syn. Den verdenskjente urmakeren Thomas Prescher har gjemmomgått dette uret og laget en meget fin presentasjon om denne fantastiske klokkeverden.
Urverket er laget av Girard Perregaux i Sveits og tallskiven er signert den engelske urmaker Ernest Guinand nr. 33338. Urkassen er laget i England i 18 Kt. gull
Gå inn på denne linken og se og lær!

http://www.p178host.com/gpgallery/Prescher/3t.htm

Jeg fikk for tre år siden gleden av å få være på verkstedet til Thomas Prescher som ligger i en liten landsby syd for Biel i Sveits. Her arbeidet en urmaker som jeg traff på Ulysse Nardin da jeg var der, Eva Leube. Hun var eneste annsatt hos Thomas og arbeidet med en dobbel-trippel Toubillon da jeg var der på verkstedet. I dag har Eva flyttet til Australia og har kontakt med meg fremdeles. Hun kan bli verdens første kvinnelige urmaker som håndlager et komplisert mekanisk urverk, noe hun håper å kunne presentere i 2010-12.
Men Thomas er i dag en av verdens topper innen urmakeriet. Han håndlager meget kompliserte armebåndsur i teknikker som ingen andre klarer.
Gå inn og nyt dette urverket

Hilsen Erik Ødegaard

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.