Startside arrow Nyheter arrow Made in China /Swiss made,
onsdag 03. juni 2020
Made in China /Swiss made, Skriv ut E-post
onsdag 19. november 2008

ER tiden inne for å sette begrepet "Swiss Made" under lupen.
Gå inn og les denne artikkel ved å trykke på lenken under.


http://journal.hautehorlogerie.org/en/focus/could-made-in-china-become-the-new-swiss-made/could-made-in-china-become-the-new-swiss-made/
Det har vært lite fokusert på den utrolige tekniske utvikling vi nå ser innen Kina's urindustri. Kina har hittil vært synonymt med billige kvaliteter og dårlig finish på urverk. Det er ingen ting nå som hindrer at de om kort tid vil bli minst like flinke og få like nydelige finisherte ur som vi i dag har fra Sveits. Kina har i dag ant. tilgang til de samme finmekaniske maskiner som Sveits og det er kun snakk om tid og opplæring før vi ser flotte topp-kvalitets mekaniske ur fra Kina til langt rimligere priser.
Om det er dette som blir den virkelige utfordring for den Sveitsiske urindustri, får tiden vise, men signalene kommer oftere og oftere. Kina blir en kjempenasjon på mekaniske urverk!
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.