Startside arrow Nyheter arrow elever fra svensk urmakerskole i Norge
søndag 05. juli 2020
elever fra svensk urmakerskole i Norge Skriv ut E-post
fredag 03. oktober 2008
  5 elever fra svensk urmakerskole praktiserer nå i Norge.

Bildet viser Elin og Synnøve som praktiserer hos Urmakermester Erik Ødegaard i Sarpsborg og skal arbeide mest med store ur.

Flott nordisk utvekslingssamarbeide !

For første gang sende Borensberg Urmakerskole i Sverige 5 elever hit til Norge for praksistrening. De er alle i det 3. og siste studieår og skal ha 6 uker praksistrening i bedrift.

FUN synes det er meget fint at vi kan sende elever over landegrenser og gi disse en bredere erfaring. Vi ønsker disse lykke til i Norge.

disse er :
Elin Gustafsson og Synnøve Ryggeståhl ( se bildet) som er hos urmakermester Erik Ødsegaard i Sarpsborg i h.v. 3 og 6 uker.

Stian Ødegård, som er 6 uker hos urmaker Bjerke i Oslo

Gustav Elf og Karl Johan Øberg som er i Molde.
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.