Startside arrow Nyheter arrow Nytt innbrudd i to urmakerbutikker i Norge
onsdag 03. juni 2020
Nytt innbrudd i to urmakerbutikker i Norge Skriv ut E-post
mandag 29. september 2008
Nytt sjokkinnbrudd i Lillehammer i 2 urmakerbutikker natt til 29.9.08

Dundret inn i butikken

Biler brukt som rambukk i to urmakerinnbrudd i Lillehammer sentrum tidlig mandag.

Publisert 29.09.2008 - 05:45 Oppdatert 29.09.2008 - 10:39
 
BILDESERIE

Bilder fra etterforskningen

Innbrudd: To biler kjørte rett inn i to urmakerforretninger i Lillehammer sentrum natt til mandag. Les hele saken

 

Med ett minutts mellomrom, klokken 04.07 og 04.08 i dag tidlig dundret en bil inn i inngangsdøren til henholdsvis Urmaker A.J. Mohn og Harald Andresen i Storgata i Lillehammer.

Tyvene brukte bilene, som ble stjålet på Hamar tidligere på kvelden, som rambukk og tyvene fikk blant annet med seg verdifulle armbåndsur.

 

20 sek

Ved A.J. Mohn ble det brukt en gatebenk foran Audien som kjørte ned butikkdøra. Ved Urmaker Andresen smalt en Mercedes rett inn i inngangsdøra.

I løpet av ca. 20 sekunder har tyvene fått med seg klokker fra begge urmakerne for flere hundre tusen kroner.

Alle i Ringebu

Det fantes i det aktuelle tidsrommet ikke tilgjengelig politi i Lillehammer. Hele vaktstyrken, det vil si en patrulje var nemlig sendt til Ringebu hvor det også er begått butikkinnbrudd i natt.

Der er en av tyvene, en østeuropeisk mann arrestert, mens politiet leter etter minst en person til.

Les også:To politimenn angrepet av tyver

Ved begge innbruddene i Lillehammer er det store materielle skader på butikkene. Begge bilene som ble brukt som rambukker ble stående igjen foran butikkene, en rød Audi og en sølvgrå Mercedes.

Norske skilt

De to bilene har norske skilt, og begge ble stjålet i Hamar søndag kveld tydligvis for å bli brukt i innbruddene på Lillehammer.

 
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.