Startside arrow Nyheter arrow Innbrudd i Moss igjen!
mandag 01. juni 2020
Innbrudd i Moss igjen! Skriv ut E-post
tirsdag 26. august 2008


klipp fra moss dagblad
Urmakeren i gågaten i Moss ble i natt ( 25.8.2008)ranet, og en stjålen bil ble brukt som rambukk
Foto: Thea Caroline Marthinsen

 

 
 

 

Politiet jakter tre til fire gjerningsmenn etter et brutalt innbrudd i Moss sentrum i natt.

- Vi fikk melding om innbrudd hos en urmaker i gågaten i Moss like før klokken 04 i natt, sier operasjonsleder Martin Nygårdsmoen.

Tre til fire gjerningsmenn brukte en stjålet bil som rambukk, og tok seg så inn gjennom hoveddøren til forretningen. Inne i lokalet knuste de flerer glassmonter, og fikk med seg et ukjent antall klokker.

- Vi snakker om klokker av betydelig verdi, sier Nygådrsmoen til Mediehuset Moss Avis.

Tre til fire personer ble observert da de kjørte fra stedet i en liten rød bil.
- Trolig var de tildekket med finlandshetter eller mørke hettegensere som de hadde snøret igjen. Ingen av den er forløpig pågrepet, avslutter Nygårdsmoen

Publisert mandag 25. august 2008 kl. 08:00.

Kommentarer (2)

Huff
Jeg synes synd på denne eieren av denne butikken, enten er det innbrudd ellers så er det hærverk på butikken. Det er jo alltid denne butikken det skjer noe med. Tror man får skaffe seg en stor blylem til å ha foran vinduene så kanskje man haddet sluppet litt unna.
Jostein
er det bare denne butikken som stadig blir plaget gjennom over 20 år med ruteknusing og innbrudd??
Selv om dette er en urmakerforretning så er det vel ikke bare gull og diamanter i butikken. Selv ikke flotte urmakerbutikker i Oslo er blitt like mye utsatt som dennne lille urmakerbutikken i Moss med begrensende kapitalvarer på "lager"?
 
 
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.