Startside arrow Nyheter arrow FUN vokser videre
søndag 23. februar 2020
FUN vokser videre Skriv ut E-post
fredag 30. mai 2008
Fagurmakerne Norge, FUN, får stadig nye medlemmer

Det er flott at også unge urmakere finner veien til FUN. Bare den siste uka er to ny medlemmer registrert.
Våre nettsider er nå blitt kjempepopulære og har på 12mnd. over 50 000 treff !!!
Som medlem i FUN har du tilgang til våre indre medlemsider og kan få hjelp, søke etter deler eller finne alder på et amerikansk lommeur samt masse mere nyttig stoff. Her kan du også lufte faglige ting som ligger deg på hjertet.
FUN er med der hvor de små fag blir diskutert og har det siste året deltatt i flere møter, høringer og diskusjoner om det faglige nivå for de små fag i Norge. Det er nå mange krefter som arbeider for at den faglige kompetansen må økes vesentlig og det er da viktig at vi er med og forteller om vårt fag.
FUN er nå i gang med å bygge et etterutdanningstilbud og treningssenter til urmakere i Norge !
Om 5-10 år er det en katastrofal reduksjon av fagurmakerene i Norge. Det er viktig at vi også for fremtiden kan utdanne gode fagurmakere etter en international fag-norm, lik den de nå har i Sverige og bevare urmakerfaget som et fag i Norge. Vi har en kulturarv å ta vare på !
Du er derfor ung som gammel, velkommen som medlem i FUN hvis du har avlagt din svenneprøve eller er urmakerstudent (gratis medlemskap for disse). Du kan melde deg inn direkte her på våre hjemmesider.

hilsen
Erik Ødegaard
formann i Fagurmakerne Norge, FUN.
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.