Startside arrow Nyheter arrow Fra årets Baselmesse, Nytt urmerke i Norge
onsdag 19. februar 2020
Fra årets Baselmesse, Nytt urmerke i Norge Skriv ut E-post
torsdag 15. mai 2008
VICTORINOX / SWISS ARMY
http://www.victorinoxswissarmy.com/index.cfm?cnt_prm=ANY
Et nytt urmerke i Norge, men et gammelt firma fra 1897 i Sveits.
Som produsent av de verdenskjente sveitsiske kniver, Victorinox som selges over hele verden, er VICTORINOX SWISS ARMY i dag også blant de største i Sveits innen urproduksjon.
 
De lager over 34000 kniver hver dag.
 
Lommekniven Victorinox med det sveitsiske flagg er en del av den sveitsiske image, og fabrikken selger 90 % av produksjonen til over 100 land verden over.
950 ansatte arbeider i firmaet med knivproduksjon. Ved at fabrikken tok over knivprodusenten Wenger SA i 2005, er de i dag dominerende innen den sveitsiske lommeknivproduksjon.

Urprodusent
 
Som urprodusent har fabrikken fra 2006 innført Victorinox /Swiss Army som navn på sine ur og har hatt en eventyrlig utvikling.
Lik alle de sveitsiske urprodusenter, aksepterer ikke fabrikken sine ur solgt over Internett.
 
I Norge er det firma PRODUCTLINE a/s som har agenturet på
VICTORINOX SWISS ARMY.
http://www.productline.no/

 
Mai 2008
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.