Startside arrow Nyheter arrow lesebrev nr. 3 fra Borensberg Urmakerskole
lørdag 11. juli 2020
lesebrev nr. 3 fra Borensberg Urmakerskole Skriv ut E-post
onsdag 16. april 2008
 
 
 
 16.4.2008

Her kommer et nytt leserbrev fra vår urmakerelev på urmakerskolen i Borenberg i Sverige.


trykk på "les mer" nedenfor detteHei
Nå er vi i full gang med testene (5stk) som trengs for å komme videre i WOSTEP progammet (WATCHMAKERS OF SWITZERLAND TRAINING AND EDUCATIONAL PROGRAM).
Det neste blir en siste test på totalt 18 timer som skal gjøres i slutten av tredje klasse. I tredje klasse blir det også avsluttende eksamen for å få svensk fagbrev.
WOSTEP har partner skoler rundt om i verden som er godkjent av WOSTEP selv. Skolene blir inspisert en gang i året.
Urmakerskolen jeg går på her i Borenberg, Sverige. Er godkjent av WOSTEP og gir meg muligheten til å ta WOSTEP sertfiseringen som er en internasjonal og ettertraktet sertifikat innen urmaker yrket.
Det er et 3000 timers kurs, og man må ha fullført videregående for å komme inn på denne skolen her i sverige. http://wostep.ch
 
Hilsen Stian

PS: Borensbergskolen får nå en bedre hjemmeside !
http://www.urmakarskolan.com/
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.