Startside
fredag 22. januar 2021
URMAKERUTDANNING I SVERIGE Skriv ut E-post
lørdag 09. februar 2008
DET ER MULIG FOR NORSKE ELEVER Å SØKE PÅ DEN INTERNASJONALE 3-ÅRIGE UTDANNING FOR URMAKERE I SVERIGE.

Ta kontakt med FUN for nærmere informasjon, eller http://www.urmakarskolan.com/ eller ring direkte til urmakerskolen i sverige telf. 0046 141 23 93 10.
Grunnutdanningen for urmakere er på 80 uker.

Den svenske skolen har også info-kurs for å bli urmaker! Les mer om dette her.


Disse kurs, som heter" Prova på" blir markedsført som: "Bli urmaker noen dager eller for resten av livet..."

De tilbakemeldinger FUN har fått, viser at det i Sverige er meget stor interesse for å bli fagurmaker. Dette info-kurs for maks. 12 elever av gangen, koster 1500,- inkl. rom, frokost og lunch, og 525,- uten rom og frokost.
Kursdato var for 2008 31. mars til 2. april.
Vi synes dette er et flott tiltak der de som har lyst til å bli urmakere får anledning til å prøve hva dette betyr. Det er da ofte ungdom som er i annen jobb eller er ferdig med gymnaset og kan ønske seg å bli en urmaker. Her får de forskjellige oppgaver som viser litt om hva de må igjennom i utdanningen som går over 3 år og avsluttes med en svenneprøve og en internasjonal wostep-eksamen. Da det ikke er mulighet til å ta denne internasjonale eksamen som privatist, er dette eneste mulighet vi nå har i Norden til å få en topp utdanning som en fagurmaker med det internasjonale Wostep-sertifikat.
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.