Startside
lørdag 31. juli 2021
ETA fra Kina eller ETA fra Sveits? Skriv ut E-post
tirsdag 13. februar 2018
De dårlige urverk fungerer bedre enn de som skulle være gode?

Vi har nevnt dette før og ser det igjen oftere og oftere.
F06.11A som er F-verket uten stener og uten forgylling ser ut til å fungere bedre enn ETA F06.111 som sitter i bl.a. i Certina .

som dere ser, er dette eksakt samme basis-urverk!
Urmakere i FUN gir oss beskjed om at de skifter verk etter verk og ofte flere til samme ur! De river seg i håret og forstår ikke hvorfor ETA har laget dette dårlige urverk.
Vi får tilbakemeldinger om at urmakere konsekvent sender reklamasjoner på disse ur tilbake til Swatch Group. Kunder er missfornøye og forstår ikke hvorfor Certina ikke er like gode som de var tidligere.
FUN har skrevet til ETA og til Certina om dette uten å få et vettug svar tilbake. De tør ikke informere oss fagurmakere om dette, eller feier de det under teppet?

Dere som skal til Basel bør lufte dette med både ETA og Certina/Tissot.
Dette koster urmakerfaget mye ekstra bryderi og ikke minst penger, og vi må forlange et godt svar fra Swatch Group om hva vi skal gjøre med dette?
Dette urverk som på EBay koster mellom 7 og 12 pund ut til alle og som fra urgrossist i Hong Kong, Somal er oppgitt til å være produsert i Østen, koster bare noen få kroner å produsere. Det er eksakt likt "vårt" sveitsiske kvalitetsurverk ETA F06.111. Men uten stener og uten forgylte klober/plater.
Men det ser ut til at dette urverk fungerer bedre!
www.somal.com


 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.