Startside
lørdag 31. juli 2021
Geneva SIHH og Baselmessen 2018 Skriv ut E-post
onsdag 24. januar 2018
SIHH, Geneve Internationale Salong er i gang for 2018.
Baselmessen blir i år litt mindre. ca. 1/3 av utstillerne er borte, men det forventes ca. 100.000 besøkende. 22-27 mars.
 Signaler som kommer forteller at det er optimisme i Geneve-leieren i år. De har fått 6 flere utstillere, bl.a. Girard Perregaux og Ulysse Nardin som nå er eid av den franske motegruppen Kering, er tilbake i Geneve.
Flere melder om god utvikling i 2017 og er positive. De regner med ca. 20.000 besøkende i år i hovedsak fagbransjen og fagfolk, men siste dager er en åpen dag der alle kan søke å bli akreditert. 

Baselmessa i år er derimot redusert med ca. 1/3 av utstillere fra ca. 13oo i fjor til ca. 6/700 i år. Mange av de mindre produsenter faller fra p.g.a. for store kostnader. Messen er dominert av Swatch Group, Patek Philippe, Rolex og Seiko. 

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.