Startside arrow Nyheter arrow INVITASJON TIL ALLE
søndag 05. juli 2020
INVITASJON TIL ALLE Skriv ut E-post
fredag 29. september 2017

Invitasjon til alle i urbransjen

Fagurmakerne Norge (FUN) har gleden av å invitere til faglig seminar lørdag 28. oktober på Comfort Hotel Runway, Gardermoen.

Program for arrangementet:

Kl. 13.00 Urmaker Svein Skarbøvik – foredrag om store ur / tårn-ur

Kl. 14.00 Volker Neipp fra Bruno Söhnle Uhrenatelier i Glasshütte presenterer merket/fabrikken på treffet. Opsahl Ur & Optikk stiller ut kolleksjonen av disse kvalitetsurene i prisklasse fra 3000,- til 30000,-. Du finner mer om Bruno Söhnle i vedlegget og på hjemmesiden http://www.soehnle-uhren.de.

Kl. 16.00 Foredrag v/ Paul Gerber

Påmelding: Pr. e-post til H. Mathisen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. innen 22. oktober!

Pris: Foredraget v/ Paul Gerber er gratis for medlemmer i FUN samt skoleelever og urmakerlærlinger. For andre interesserte: kr. 100,- pr. person kontant ved fremmøte.

Paul Gerber er utdannet urmaker og rhabileur fra Sveits og har i mange år vært en av de mest anerkjente urmakere og konstruktører i Sveits.

Paul er en av de grunnleggende medlemmene av AHCI (akademiet for uavhengige urmakere) og han fikk Gaia-prisen i 2007.

Blant hans mange kjente konstruksjoner er:

- Verdens minste veggur

- Egenkonstruert retrograd sekund

- Verdens mest kompliserte armbåndsur

- Museumsuret for det internasjonale urmuseet in La Chaux de Fonds

- Fortis kronograf med alarm

- Prototype for Eterna Porsche Design Inidcator

- Fabergé Egg

- Oppdragsproduksjon for Sarcar

- Egen gange

- Egen verkproduksjon

- Flere egne modellserier

- Konstruksjonsoppdrag for en rekke verdenskjente merker

Paul vil fortelle om sine konstruksjoner, dele med oss tanker om urmakerfagets fremtid og hvordan vårt tradisjonelle håndverk kan overleve. Det blir rikelig anledning til spørsmål og svar ut over ettermiddagen og kvelden.

Velkommen!


Til alle i urbransjen!


Vi innbyr alle urmakere til spennende fagseminar på Comfort Runway Hotell på Gardermoen 28-29/10 i samarbeid med FUN (Fagurmakerne i Norge) som avholder årsmøte søndag 29/10. Pris for overnatting kr 650,- inkludert frokost. Felles middag på nabohotellet for dem som ønsker dette.

Programmet på lørdag:


Kl. 13.00 – Urmaker Svein Skaarbøvik – foredrag om store ur / tårn-ur

Kl. 14.00 – Representasjon av Bruno Söhnle
Volker Neipp fra Bruno Söhnle Uhrenatelier i Glasshütte presenterer merket/fabrikken på treffet. Opsahl Ur & Optikk stiller ut kolleksjonen av disse kvalitetsurene i prisklasse fra 3000,- til 30000,-. Du finner mer om Bruno Söhnle i vedlegget og på hjemmesiden http://www.soehnle-uhren.de.Kl. 16.00 – Foredrag v/ Paul Gerber
Paul Gerber er utdannet urmaker og rhabileur fra Sveits og har i mange år vært en av de mest anerkjente urmakere og konstruktører i Sveits. Paul er en av de grunnleggende medlemmene av AHCI (akademiet for uavhengige urmakere) og han fikk Gaia-prisen i 2007.

PANEL-DEBATT om urmakerfagets fremtid.
I panelet: Paul Gerber, Sveits- Volker Neip, Glashütte, Svein Skarbøvik, tårnurmaker, Norge.
Kjell Jørgensen leder debatten.


Påmelding/spørsmål sendes på e-post til FUN ved H.Mathisen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. . påmeldingsfrist senest 22 okt. !

Med vennlig hilsen

Rolf Opsahl

Opsahl Ur & Optikk AS
Holbergs gate 4, 3722 Skien, Norway
Postboks 120, 3701 Skien, Norway
Tel +47 35522531 • www.njopsahl.no

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.