Startside arrow Nyheter arrow Fagseminar lørdag 28
torsdag 28. mai 2020
Fagseminar lørdag 28 Skriv ut E-post
torsdag 28. september 2017
Fagseminar for alle lørdag 28 oktober på Gardemoen,
hotel Run Way. kl. 13.00 til 18.00

For første gang i Norge har du en unik mulighet til å møte en av verdens mest anerkjente urmaker Paul Gerber!

Oppfinneren og urprodusenten Paul Gerber fra Zürich kommer til Norge. Han står bak mange av de kompliserte tekniske løsninger i dagens moderne armbåndsur. En skikkelig opplevelse for oss klokkevenner som du ikke må la gå fra deg!

Bruno Söhnle fra Glashütte kommer!
For de som er litt opp i årene, vil vi huske navnet Assmann fra Glashütte. Lommeuret i topp kvalitet.

I det samme hus som Assmann laget sine flotte lommeur, har Bruno Söhnle sitt uhrenatelier i klokkebyen Glashütte i Tyskland. Vi får besøk fra denne urprodusent som lager armbåndsur i et meget interessant prissjikt. FUN har med lykt og lupe lett etter en slik produsent i mange år og som vi fagurmakere kan anbefale som vårt utvalgte ur. Nå får du anledning til å se disse ur og snakke med produsentens representant. Det er Rolf Opsahl i Skien, medlem i FUN som har knyttet denne kontakten og som gir oss fagurmakere i FUN unik mulighet til å komme inn i en bedre kvalitetsverden uten at det koster skjorta!

Urmaker Svein Skarbøvik fra Ålesund kommer også.
link til artikkel om Svein:

Norges tårnurmaker, medlem av FUN og nå i gang med flere store prosjekter der riksantikvaren er en viktig part. Møt Svein og hør hans foredrag om bevaring av de norske mekaniske tårnur.

La ikke denne lørdag gå fra deg!

Du kommer vel du også?

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.