Startside
lørdag 31. juli 2021
Swatch Group får ikke lov til å levere urverk. det sveitsiske konkurransetilsyn har talt. Skriv ut E-post
søndag 30. oktober 2016
.Swatch Group får ikke lov til å levere urverk utover det de selv bestemte og må derfor holde seg til de avtaler de laget i 2013.

Les mere: Swatch group må holde seg til tidligere avtaler

D
ette gleder nok de andre urprodusenter i Sveits som har invistert i økning av urverkproduksjonen og som har planlagt fremtiden etter det som Swatch Group laget av trubbel i 2013.

FUN mener og tror at Swatch Group nå må begynne å samarbeide med alle fagurmakere og ikke stenge store deler av faget ute, slik som i dag. Alle er tjent med å jobbe positivt sammen og ikke lage store vanskeligheter for fagurmakere rundt i verden, også i Norge, som trenger deler.

Les mere: Mere om Swatch Group
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.