Startside
lørdag 31. juli 2021
raner av urmaker Jacobsen, lillestrøm er identifisert Skriv ut E-post
mandag 26. september 2016
ETTERLYSNING:
27 år gamle Mantas Kuniutis, i lys blå skjorte, er nå etterlyst av politiet. Mannen som nå er identifisert, er en litauisk statsborger fra byen Kaunas.
Sammen med mannen til høyre i bildet sto han bak et voldelig ran av en urmaker i Lillestrøm den 28. juni i år. Vet du hvor ranerne kan befinne seg? Tips oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

Bildet er fra TV2-serien åsted Norge og viser begge ranerne. Urmaker Jørgen Borling, eier av Urmaker Jacobsen i Lillestrøm, kom i slosskamp med ranerne som var bevepnet og FUN ser meget alvorlig på denne saken. Den identifiserte personen fra Litauen er nå etterlyst rundt i Europa.
Programmet Åstednorge hadde denne opplysningen i sesongens siste sending 26 september 2016.
FUN håper at de som drar kjensel på disse to og helst kjenner navnet på begge, melder dette til politiet eller til www. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.